De postcards van Herni Deuil

DSC_0163

Deze postcards (of zijn het kunstdrukken?) heb ik al iets van 5 jaar in mijn bezit. Ik heb ze ooit meegenomen vanuit Frankrijk onder het mom van: die komen op een speciale plek in mijn kamer te hangen. Dat is nooit gebeurd. Ze zijn gebruikt voor een kunstproject op mijn middelbare school en daarna zijn ze in een map verdaagd om tijdens het samenwonen weer ontdekt te worden. En wat ben ik blij dat ik ze weer gevonden heb zeg!

Over de kunstenaar zelf (Henri Deuil) is op Google helemaal niks te vinden. Wel vind je heel veel andere mooie afbeeldingen die hij heeft gemaakt (het is de moeite waard om een kijkje te nemen!). Meestal van het Franse strand, wat me doet denken aan de heerlijke zomervakanties van jaren geleden aan de Atlantische Oceaan. Met de dennenbossen en de duinen en de heldere blauwe zee met hoge golven.. Je proeft de Franse sfeer gewoon in de afbeeldingen, heerlijk!

DSC_0164

DSC_0162

Aangezien ik amper iets kon vinden over de artiest zelf, was het ook moeilijk om te vinden waar je zulke postcards kunt bestellen. Ik heb in ieder geval deze site gevonden voor als je deze prints ook in je huis/kamer wilt hangen.

Hoe vind jij ze?

No Comments

Post A Comment

CommentLuv badge