Confessions van een poezenmoeder

BeFunky_DSC_0068.jpg

Senna, Senna en nog meer Senna. Een van de beste verrassingen ooit. Samen met mijn dikke je-weet-wel kater Norgje (die bij mijn ouders woont) is zij een van de liefste poezenbeesten op aard. Zij verdient wel een tag. Óf ik, de crazy catlady, verdien wel een tag. Team Confetti blies precies een week geleden de Crazy Cat Lady Tag het leven in. Gisteren zag ik hem weer voorbij komen op Paperboats En tja, aangezien ik jullie toch al vol spam met mijn lieve kitten Senna en het lijkt alsof jullie dikke fans van haar zijn, doe ik hem ook!

DSC_1529

Schattigste foto van je kat.

Kijk die draakoogjes dan! AHGOSSIE!

IMAG1775

Bijzondere eigenschappen

Senna is nog een kitten, en echte. Haar energie raakt maar niet op. Vooral als we gaan slapen en ze meegaat naar boven, dan is het feest. Racen door de slaapkamer, vechten met de dekens, klimmen in de balken. JUIST.

Klik hier om een leuke homevideo van Senna te bekijken.

En dat die staart… Afgelopen zaterdag ging er iets mis tijdens het gek doen door het huis heen. Normaal is haar hele staart dik, maar dit keer leek het net een ratelslang!

Omschrijf het geluid dat je kat maakt.

Het gaat ongeveer van: IEUW, IEUW naar PRRAAUUUWWW naar PRR. En dat heel liefjes. De IEUW IEUW zegt ze als ik de deur open doe, dan zit ze al helemaal klaar om me te begroeten. De PRRRRAUW is haar teken dat ze gek gaat doen of dat er wat gaat gebeuren. Net zoals de PRR, meestal springt ze dan ergens op of heeft ze weer een knuffelprooitje te pakken.

Koosnaam.

Draak en Dotje. Je kunt al raden in welke situatie we de een of de ander gebruiken… Meestal is het:” JIJ KLEINE DRAAK! ” Of “AAAH, DOTJE!”

Bekentenis

We dansen met Senna, door de kamer. Ja echt.

DSC_0055

Goede tip voor andere crazy catladies. 

Neem alsjeblieft plastic kerstballen. Wij hebben nu leuk 16 glazen kerstballen erin hangen, maar inmiddels zijn er al 3 gesneuveld. Ook het leuke stoffen uiltje van de Action wat in de kerstboom hing is een prooi geworden.

Wat voor kat zou jij zijn?

Een dikke verwende huis-tuin en keuken-kat. De hele dag slapen, als ik zin heb even een muisje proberen te vangen, eten en daarna weer slapen en geknuffeld worden. Ja, ik zie het leven al helemaal voor me. Zucht…

Leukste kattenwebsite

Wat erg! Ik, een crazy catlady in hart en nieren, bezoekt niet eens kattenwebsite’s. Al speur ik wel vaak op Pinterest naar lieve kattenplaatjes, besloot ik maar even een site te zoeken. http://www.lolcats.com/ Ik klikte hem aan en direct rolden de tranen van het lachen van mijn gezicht. Die gaat tussen mijn favorieten!

Beste kattengif

Ook daarvoor moest ik toch even zoeken op het internet. Het resultaat?:  HAHAHAHAHAHAH. *ROLLEND OP DE GROND*

 

Dit was hem weer! Ik tag ook nog een paar mensen.

Marjolein van A Spoonful of Dork (ik wil toch wel meer weten over attached-cat van je!)

Suzanne van My Paperblank   (Zij heeft ook een Senna!)

Kelly van Belessa (Nog een Senna!)

 

No Comments
 • Olga
  Posted at 14:54h, 12 December Reply

  Hahaha, die gif is meesterlijk. En wat grappig dat er zoveel Senna-poezen zijn!

 • Masha
  Posted at 15:23h, 12 December Reply

  Aaaw wat lief! Ik vind je kitten zo schattig!
  Masha recently posted…Before the end of 2013My Profile

 • SanneWierda
  Posted at 18:00h, 12 December Reply

  Hahaha, wat een geweldige tag! Kwam hem gister ook al tegen, maar nu is ‘ie extra awesome.

 • Malou
  Posted at 18:05h, 12 December Reply

  Echt heel leuk om te lezen en veel dingen zijn wel heel herkenbaar!
  Malou recently posted…LEUKE KERSTACCESSOIRES VOOR IN HUISMy Profile

 • Life Of Roshelle
  Posted at 18:23h, 12 December Reply

  Ahhh! Wat een lieve tag!
  Life Of Roshelle recently posted…NEW IN | For money en cardsMy Profile

 • Mirjam - Jewelyz
  Posted at 19:52h, 12 December Reply

  Ah hahaha dat filmpje! En wat een boefje van die kerstballen! Wij hebben altijd zogenaamde niet breekbare ballen en ze zijn idd nog heel.. en die Primark tas is ook hier een groot feest voor de poezenbeesten 😉
  Tip: zilverfolie propje maken!
  Mirjam – Jewelyz recently posted…Nailart: Rudolph the rednose reindeerMy Profile

 • Manon
  Posted at 20:24h, 12 December Reply

  Die eerste foto vind ik echt prachtig van jullie twee samen.
  Manon recently posted…Pink Macaroon – Body ButterMy Profile

 • Dina
  Posted at 21:03h, 12 December Reply

  Ik. Hou. Van. KATTEN! Heb de tag ook al een paar keer voorbij zien komen. Leuk! Dat gifje van die kat is zo leuk, maar goed.. welk kattengifje is niet leuk? (kan dat überhaupt? niet leuke kattengifjes?)
  Dina recently posted…Ik heb een kip geadopteerdMy Profile

 • Femke
  Posted at 22:41h, 12 December Reply

  Nooo, dit is echt té cute! Ik mag binnenkort op een aantal katten passen, kijk er nu al naar uit ^^ x

 • Kimberly
  Posted at 07:47h, 13 December Reply

  HHAHA dat Praaauwwww is zo herkenbaar, zodra Muis (mijn kat) dat gaat doen gaat er over iets stuk of gebeurd er iets wat niet mag hahaha, EN DAT KATTENGIFJE! ik ga nu opzoek naar meer hahaha
  Kimberly recently posted…Als een nieuwsgierige duif in New YorkMy Profile

 • Aat star
  Posted at 12:10h, 13 December Reply

  Wat een leuke foto van jullie samen. Maar die boef doet het de andere plaatjes ook goed hoor! Het zijn wel tijd rovers he.”

 • Suzanne
  Posted at 15:38h, 13 December Reply

  Hahaha ik ga hem plaatsen! Hij is zoooo leuk! Ik ben dol op onze Senna’s!
  Suzanne recently posted…Winnen | 40 euro X-mass shoptegoed bij Sans-OnlineMy Profile

Post A Comment

CommentLuv badge