De Little Frankie van O My Bag.


Samen met Rianne zat ik rustig op de bank een bakje thee te drinken wat bij te kletsen. Totdat de bel ging…
Ik sprong op, rende naar beneden en deed de deur open al schreeuwend naar Rianne: ‘VOLGENS MIJ IS HET MIJN TAS!” Buiten adem (ik moet echt wat aan mijn conditie gaan doen) deed ik de deur open en ja, daar stond mijn held. De pakketjesbezorger. Met een pakketje in zijn handen. Mét het juiste formaat. Mét mijn naam erop. ‘Mevrouw Plug?’ JA! Snel las ik de afzender: Heart Magazines, bedankte de pakketjesman en rende terug naar boven. Duwde de camera in Rianne haar handen om dit moment vast te leggen.

 Ja, ik kwam net thuis van school. Dus mijn haren zien er niet echt gekamd uit, haha!
Mooi is ‘ie he! Ik ben er echt zo blij mee. Ik wilde hem in september al voor mijn verjaardag vragen, maar dat kon ik mijn lieve oudertjes niet aandoen. Way over budget! Na de post van Suzanne over de aanbieding van Elle (waarbij je een jaarabonnement  + deze tas kunt bestellen voor 75 euro) kon ik het gewoon niet laten. De post op de blog van Suzanne las ik op een zaterdagmorgen en die tas bleef gewoon door mijn hoofd spoken. Tja, dan zit er maar één ding op: bestellen. En dat deed ik zaterdagnacht ook. Het abonnement op Elle is mooi meegenomen!
 
Mijn minilaptop past er precies in, dus hij is vanaf nu gebombardeerd tot mijn tas die ik overal mee naartoe neem. Hij is niet té groot en ook niet té klein. Ook kun je via de achterste rits bij de hoofdvak komen, je hoeft dus niet moeilijk te doen met de gespjes. In één woord: ideaal!
Helaas is de tas via het abonnement van Elle wegens succes uitverkocht. Je kunt hem nog wel bestellen voor de reguliere prijs op de website van O My Bag en daar zijn ook heel veel andere mooie tassen te vinden. Ik ben fan!
No Comments
 • Kelly
  Posted at 17:07h, 29 November Reply

  Gave tas!

 • stephanievandrunen
  Posted at 18:02h, 29 November Reply

  Whaaaaaa moooooooooooi!! :3

 • Anonymous
  Posted at 18:09h, 30 November Reply

  Echt heel mooi. Wat worden wij toch gelukkig van een nieuwe tas.
  Ria

 • Rosanne
  Posted at 08:25h, 02 December Reply

  Oh wauw die tas is echt prachtig, ik ben jaloers. Xx
  Rosanne recently posted…Video: Nina Nesbitt inspired outfits.My Profile

 • Masha
  Posted at 19:23h, 02 December Reply

  Omgg pretty! Echt jaloers, jammer dat het is uitverkocht 😉
  Masha recently posted…November FavoritesMy Profile

 • Mandy
  Posted at 17:35h, 08 December Reply

  Ooooooooo wauw wat issie TOF!
  Fijn dat je hem op deze maneir toch voordelig hebt kunnen bestellen, ik kan me voorstellen dat je nog net niet door de brievenbus zat te kijken waar de postbode bleef! 😉

 • Josianne
  Posted at 20:28h, 08 December Reply

  Mooie tas is het he?! Ik werk bij O My Bag en kwam op je blog via lifebyrosie. Leuk artikel heb je erover geschreven! Veel plezier ermee 🙂

  • Laura
   Posted at 08:51h, 09 December Reply

   Dankje! Wat tof dat je daar werkt! Droombaantje, haha.

 • Dionne
  Posted at 10:17h, 10 December Reply

  Ooeeh, hij is erg mooi! Ik heb hem ook besteld, en hij komt deze week! 😀

 • Chantal Goenee
  Posted at 18:54h, 11 December Reply

  Echt een super super super mooie tas! Deze ga ik echt even onthouden!

Post A Comment

CommentLuv badge