Laura Hélène | Het feest dat studiekeuze heet.
Laura Helene is een persoonlijke lifestyleblog over een 22-jarige studente. Mijn blog is sinds 2012 uitgegroeid tot mijn online dagboekje waarop ik schrijf over mijn avonturen, reizen, recepten, kringlooptips, hotspots, mode-uitbarstingen en persoonlijke verhalen.
blog, lifestyleblog, personal lifestyleblog, recepten, reizen, Laura Helene, oohalalau, kringlooptips, budget, student, goedkope recepten, hotspots, Leiden
617
post-template-default,single,single-post,postid-617,single-format-image,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Het feest dat studiekeuze heet.

paris2

Wat voelt dit fijn zeg! Na een maand lang alle mogelijke studies van alle hogescholen te hebben bestudeerd op het internet weet ik eindelijk wat voor studie ik wil gaan doen: Media, Informatie en Communicatie op de HvA. Toen ik twee weken geleden als een kip zonder kop rondliep op de open dag van de HvA, wist ik nog niet echt wat deze studie inhield. Ik wist eigenlijk gewoon helemaal niet wat voor studie ik wilde doen, niks leek me leuk. Oké oké, ik wist wel dat ik een beetje de communicatiekant op wilde.

Toen ging ik Googlen… En mailen… En bellen… En nog meer Googlen… Ik werd steeds enthousiaster over deze studie.

MAAR: ik moest van mezelf een week wachten om het te laten bezinken voordat ik mezelf zou inschrijven voor de deficiëntietoets M&O en de studie zelf. Ik kan nog wel eens overhaaste beslissingen maken…

Nu, anderhalve week later ben ik nog steeds razend enthousiast over deze studie. Het voelt voor mij echt als een droomstudie, nou dat moet je hebben toch?

DUS JONGENS EN MEISJES:

IK HEB MEZELF ZOJUIST INGESCHREVEN VOOR MIJN DROOMSTUDIE!

IMG-20140128-WA0002

En nu hopen dat ik door de loting kom.

No Comments
 • Shivani | BYSHIVANI
  Posted at 09:58h, 28 January Reply

  Dat lijkt me ook echt een leuke studie, heel veel succes!:)

  • Laura
   Posted at 10:02h, 28 January Reply

   Dankjewel! 🙂

 • Maaike
  Posted at 10:29h, 28 January Reply

  Succes! Ik duim voor je dat je door de loting komt! :)))

  • Maaike
   Posted at 10:30h, 28 January Reply

   Oh, en trouwens! De bootjes bij Versailles! Doet me goede herinneringen terug halen 🙂

 • Joyce
  Posted at 10:42h, 28 January Reply

  Aah leuk! Ik ga duimen dat je uitgeloot wordt!

 • Linda
  Posted at 10:56h, 28 January Reply

  Leuk! Fijn dat je een keuze hebt kunnen maken 🙂 Ik hoop dat je door de loting komt!

 • Myrthe
  Posted at 10:57h, 28 January Reply

  Aaaah wat goed meid!!! Heeeeel veel succes!!

 • Jana
  Posted at 11:57h, 28 January Reply

  Dat is denk ik ongeveer hetzelfde als wat ik doe (ik studeer communicatiewetenschappen in België) 🙂 Maar hoe zit dat met die loting? Wordt er echt maar een bepaalde groep geloot die dan aan de studie mag beginnen? Wat stom! In België mogen ze geen studenten weigeren, hoe veel mensen zich ook inschrijven. Daardoor zit ik nu wel met ongeveer 200 man in de aula, maar zo kan iedereen tenminste doen wat hij wil doen. En na het eerste jaar valt er al een heel deel af haha. Veel succes in ieder geval!

 • Rosebird
  Posted at 12:10h, 28 January Reply

  Ah, wat ontzettend fijn dat je een keuze hebt kunnen maken en dat je je daar ook goed bij voelt! Dat scheelt al een hele hoop! Ik hoop heel erg dat je door de loting heen komt! Houd ons op de hoogte! 🙂
  Liefs!

 • Kimberly
  Posted at 12:37h, 28 January Reply

  Wat spannend zeg!! Ik ga voor je duimen!!

 • Geertje
  Posted at 13:32h, 28 January Reply

  Wat een leuke studie (heb even gegoogeld 😉 )! Hoop dat je wordt ingeloot!

 • Rosie
  Posted at 13:44h, 28 January Reply

  Dat lijkt mij ook een super leuke studie! Super dat je nu echt iets hebt gevonden waar je hart ligt. Ik hoop dat je ingeloot wordt 🙂

 • Masha
  Posted at 13:49h, 28 January Reply

  Aaah gefeliciteerd! Super fijn dat je een keuze hebt gemaakt en ik zal voor de duimen dat er geen loting komt 🙂

 • Melike
  Posted at 14:00h, 28 January Reply

  Nou: gefeliciteerd! Ik heb er niet lang over gedaan en heb gekozen voor IBL, ik wou eigenlijk naar het buitenland maar dat kan nog wel even wachten. Hierom heb ik ook een internationale studie gekozen, iedereen in de stress en ik was lekker van : “ik weet het al”. Jemig je hebt trouwens ook van die mensen die zich echt bij 4 studies inschrijven… XO

 • Joanne
  Posted at 16:18h, 28 January Reply

  Superleuk! Gefeliciteerd joh!

  Wel grappig, zit je straks in hetzelfde gebouw als ik. 🙂 misschien kom ik je nog eens tegen 😉

 • Ria
  Posted at 16:43h, 28 January Reply

  Gefeliciteerd met je keuze.

 • Manon
  Posted at 16:44h, 28 January Reply

  Oh wat gaaf , heel veel succes met de loting!

 • dina
  Posted at 19:16h, 28 January Reply

  Yes! Eindelijk een keuze kunnen maken! Wat spannend zeg, het komt nu allemaal best wel dichtbij natuurlijk. Heel veel succes met je opleiding!

 • Vera
  Posted at 23:14h, 28 January Reply

  Ooh wat grappig, ik heb me vorige week ook voor MIC ingeschreven! Misschien tot volgend jaar, haha (:

 • Jessica
  Posted at 13:30h, 29 January Reply

  Leuk dat je nu weet wat je wilt gaan doen en een keuze hebt gemaakt.
  Succes!

 • Emmy
  Posted at 15:42h, 29 January Reply

  Gefeliciteerd met deze stap, Laura! Ik duim voor een positieve loting!

Post A Comment